Lucifer Online sa Prevodom

Autor saprevodom | 31 Jan, 2017

Odlično TV Show koji nas uči: "Kako da ne bude samo crne i bijele". Uvijek postoje sive dijelovi koji ne žele vidjeti u životu. Mi smo skloni kriviti druge za svoje greške. Ne radi se o religiji. Riječ je o izborima koje donosimo svaki dan, to je o odgovornosti uzmemo / ne uzimaju za svoje postupke.

Tom Ellis je nevjerojatan glumac! Mislim da svira Lucifera tako dobro u ovoj emisiji su me ponovno promisliti opći koncept svih tih likova koji igraju važnu ulogu u našim životima.

Sva cast je super! Zahvaljujući cijelu posadu za stvaranje ovaj show! :) VOLIM TO!!!

 

Dobro. Ovo je moj prvi pregled, za mnoge vrijeme ovdje i nikada nije učinio jednom, je zbog toga, ovo je prvi put da sam dobio nešto vrijedno za pregled. Čak i ako engleski nije moj materinji jezik, ja ću probati moj najbolji ... ispričavam se ako je nešto pogrešno napisano ili krivo napisano. Volim složene stvari. A ovaj lik (religija out) je daleko složeniji od bilo. Čitam stripove "The Sandman" i "Lucifer online sa prevodom", a pretpostavka je super, s obzirom na niz pričvršćen neki način s novim problemima koji dolaze iz stripa. Svidjelo mi se gluma, posebno Ellis ... djevojka je u redu, i ja kao kemija između njih. I više od toga, FX, za TV serije su super. Skripta je bilo u redu, i dobio mene (ali ... znao sam tko je to učinio, previše TV za mene, priznajem. Iako neću pokvariti) S druge strane, znam da neki ljudi kažu da je precijenjena, ali : Postoji okus za svačiji ukus ... a za moj ukus to je bio strašan, ukusna i sjajan. Svatko je kritičar, i svatko može kritizirati, ali to vrijedi pogledati, samo da znam da li se to vama ili ne. A za one na viđenje religijski način ... Ljudi, postoje drugi kanali i druge serije za gledanje. To je to. Pozdrav iz Urugvaja.

 

koliko više serija bi trebala imati manje od 7 ocjena do proizvođači zaustaviti stvaranje glupe policajac emisije? još jedan poseban tip pomaže policiji rješavanju slučajeva! već imamo sam zombi, neograničene, crne liste ..... tu su još tri zaboravio sam kako se zovu! tako umorna od iste glupe, dosadna besmislene zavjere! Samo se pitam kako je proizvođač prihvaća ove vrste scenarija? Mislim da već znam odgovor na ove vrste i još to rade! ja gubio svoje vrijeme gledajući 3 epizode. stavljajući na stranu pomaže mu policajac, postoji dio koji je anđeo zaustavlja vrijeme i dolazi u kao 2 puta po epizodi i pita Lucifera da se vrati i svaki put je Lucifer mu daje isti odgovor! je anđeo glupi? ili možda otac to ne bi i ponovno šalje glupe anđeo svih vremena! drugi hrom dio je CGI od vragova lice! to je tako lažno i smiješno da čak i stara 5 godina neće se uplašiti! i zašto u paklu Lucifera gospodar pakla trebalo biti tako osjetljiva i vrste? on samo mijenja preko noći na ovom kul vrsta tipa koji se brine za druge? on ni ne ljuti se i on može kontrolirati svoj bijes! glumac je dobar, ali nije za ovu ulogu! ovaj show je osuđen i nadam se da se axed zajedno s drugim glupim policajac pokazuje! Nadam se da svi njihovi proizvođači gube svoja radna mjesta kako bi naučili kako napraviti seriju

Pretty Little Liars online sa prevodom

Autor saprevodom | 20 Jan, 2017
 Hanna: ove devojke treba dati Nobelovu nagradu za mir. Je li to razlog? on je pokušao da zadavi režim zvijer za manijak može provesti godinu dana sa njim. b puta Kunem Žena kao anđeo. ljepši. a posebno bivše države punomasnog lice je vrlo lijepa djevojka. Alison zvona oslabljena da istraje u svakom dijelu napajanja jedni od drugih da shvatim mikemmel odjeću. Mislim da je ljubomoran da Alison hafty Hanna nosio nadimak. jer je bolje nego kučka. Nažalost, drugi Infor na vlastitu. već hit sudbina.  ostavljajući njegova majka otišla na hag kao kamen idiot imaš oca. B i sa kıyamam Infor. Sve bi puta, ali 16 godina nije jako lijepu odjeću nositi stvari u srednjoj školi. Rosewood donje strane Upper East Side yaşıyos vaš muškarac ste mislili da od sebe, kao i? U međuvremenu nositi traperice ili nešto. Koristite sportska obuća. Ja hannacıg manje šminke. Već postoji takva baby face. nema potrebe za tim boje. B i da se ruka atsan Caleb kosu. on ima vrlo lijep lice djeteta. ali bozuyo kosu. Vjerujem sve sama frizura naprijed kao da ukloni čaše plašilo 1 .. 

Čestitamo

Autor saprevodom | 20 Jan, 2017
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.rs i možete početi sa blogovanjem.